Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، بهرام‌ دشتی‌نژاد مدیر بحران سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به زمین لرزه  4.6 دهم  ریشتری شهر عسلویه،گفت: این زمین لرزه چندین ثانیه ای، شهر عسلویه و تاسیسات صنعتی در این شهرستان را به شدت لرزاند اما تاثیری در روند تولید ایجاد نکرد و به مانند سایر روزها، فازهای پالایشگاهی در روند تولید قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه از تمامی فازها و پالایشگاه‌های موجود در سطح شهرستان بازدید میدانی به عمل آمد، افزود: در این بازدیدها نقطه مشکوکی که نشان دهد زلزله بر روی بخش صنعتی جنوب استان بوشهر خساراتی ایجاد کرده دیده نشده است.
 
رئیس ایمنی، بهداشت، محیط زیست، پدافند غیرعامل و مدیربحران سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بیان کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های لازم از وجود یک سامانه بارش‌زا در کشور، شهرستان عسلویه در آمادگی کامل به سر می‌برد که از مدیران دوایر مختلف اداری خواسته شده که نه تنها خود بلکه همکاران آنها از شهرستان خارج نشوند که این افراد هم اکنون برای حوادث احتمالی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۰۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری ، بهنام خسروی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودروهای پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.

به گفته وی : برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

معاون امور صنایع صمت استان گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

گفتنی است، استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901618

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • شهید شاخص استان بوشهر از شهرستان عسلویه معرفی می‌شود