Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی بر اساس داده‌های شبکه لرزه‌نگاری کشور در یک ماه اخیر 8 رخداد لرزه‌ای در منطقه عسلویه رخ داد که به گفته دبیر کارگروه ملی زلزله مشاهدات میدانی حکایت از عدم آمادگی مدیران برای مقاوم‌سازی مجتمع‌ها و آسیب‌پذیری سازه‌ها در برابر زلزله دارد.

دکتر علی بیت‌اللهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ثبت زلزله‌ای به بزرگای 3.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 در روز پنج‌شنبه در منطقه بین "عسلویه" استان بوشهر و "کوشکنار" استان هرمزگان، افزود: در مدت یک ماه اخیر 8 زمین لرزه در این منطقه رخ داده است.

وی با تاکید بر اینکه زمین‌لرزه‌های یک ماه اخیر عسلویه، معرف لرزه‌خیزی بالا و فعال بودن گسل‌های منطقه است، خاطر نشان کرد: این گستره، کانون تجمع شرکت‌های پتروشیمی و گاز ایران بوده و لازم است نسبت به خطر زلزله در این منطقه توجه ویژه‌ای صورت گیرد که متاسفانه تاکنون اقدامی نشده است.

دبیر کارگروه ملی زلزله، لغزش لایه‌های زمین، ابنیه و شهرسازی از انجام مذاکراتی با شرکت‌های نفتی مستقر در عسلویه خبر داد و یادآور شد: مذاکرات ما با مسئولین شرکت‌های مختلف پتروشیمی مستقر در منطقه عسلویه نشان می‌دهد که حساسیت لازم در مقابل اقدامات پیشگیرانه را ندارند.

وی دلیل این امر را خصوصی شدن بخش عمده‌ای از این شرکت‌ها، عمر ناپایدار و کم دوام مدیریت‌ها و تمرکز مدیران بر کسب در آمد از طریق فروش محصولات دانست و اظهار کرد: به نظر می‌رسد عیار موفقیت‌های مدیریتی بیشتر کسب سود بیشتر باشد، از این رو اقدامات کاهش ریسک و کاهش آسیب پذیری سازه‌ها و تاسیسات مجتمع‌های صنعتی، درصد ناچیزی از درآمدهای این شرکت‌ها را طلب می‌کند که مدیران تمایلی برای این هزینه‌کرد ندارند.

بیت‌اللهی تاکید کرد: یکی از نقاط ضعف خصوصی کردن صنایع پتروشیمی مقاومت آنها در برابر کاهش ریسک است که بطور مستقیم ما آن را مشاهده کردیم.

مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر ضرورت کاهش ریسک ناشی از زلزله در منطقه عسلویه، گفت: باید از مجموعه معاونت پتروشیمی وزارت نفت، این اقدمات بنیادین دیکته شود و به صورت اجباری درآید، در غیر این صورت بر اساس مشاهدات مستقیم ما، در صورت بروز حتی رخدادهای لرزه‌ای متوسط سازه‌های مستقر در این منطقه آسیب پذیر خواهند بود و موجب توقف تولید تعدادی از شرکت‌های مستقر در این ناحیه خواهند شد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دبیر کارگروه ملی زلزله زلزله عسلویه مجتمع های پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۳۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با بیان اینکه صادرات ایمن و پایدار میعانات گازی ضامن تولید گاز کشور است، گفت: باید با همه توان شاخص‌های مرتبط با حوزه ایمنی صادرات را ارتقا بخشیم.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت پایانه‌های نفتی ایران، عباس غریبی در بازدید از سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان با اشاره به توان متخصصان داخلی بیان کرد: به همت متخصصان این شرکت سیستم تله‌متری گوی شناور شماره ۴ پایانه میعانات گازی پارس جنوبی (منطقه کنگان) تعمیر و عملیاتی شد.

وی با بیان اینکه وظیفه ۱۰۰درصد صادرات میعانات گازی تولیدی در منطقه پارس جنوبی به‌عهده شرکت پایانه‌های نفتی ایران است، افزود: باید با روزآمدکردن تجهیزات و نیز تعمیر، بازسازی و ایمن‌سازی فرایند بارگیری و صادرات، در مسیر ارتقای شاخص‌های ایمنی گام برداریم.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به تلاش شبانه‌روزی متخصصان در این شرکت افزود: متخصصان شرکت پایانه‌های نفتی ایران با تلاش و همت روزافزون خود موفق شدند مشکل‌های سیستم تله‌متری گوی شناور را که نقش مهمی در ایمن‌سازی فرایند بارگیری میعانات گازی به کشتی‌ها دارند رفع کنند و در سرویس عملیاتی قرار بدهند.

غریبی با بیان اینکه هم‌اکنون سیستم تله‌متری گوی شناور سایت ۲ پایانه میعانات گاز پارس جنوبی در منطقه کنگان عملیاتی شده است، گفت: اطلاعات مربوط به وضع شیرهای کنترلی منتهی به این گوی شناور به‌صورت برخط در اتاق کنترل ساحل قابل مشاهده بوده و در صورت بروز مشکل در فرایند بارگیری این سیستم می‌تواند ضمن توقف خودکار بارگیری، از بروز هرگونه حادثه‌ای که به خسارت منجر شود، جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد